Pelindung Kasur Quilted

  • 100% Polyester Microfiber Quilt Mattress Cover

    100% Poliéster Microfiber Quilt Kasur Cover

    70GSM Microfiber + 70GSM ngeusian + 40GSM non-anyaman. Kantong PVC kalayan kartu sisipan berwarna sareng kardus, atanapi sakumaha pamundut anjeun. 1pc / kantong. 100 pcs / warna stock sareng ukuran campuran, 500 sét / warna kustom kalayan ukuran campuran, urutan sampel wilujeng sumping.