Produk

  • 100% cotton 220gsm terry fabric with 0.025mm TPU membrane & 100% polyester 105gsm knitted skirt fabric

    100% katun 220gsm Terry lawon kalayan 0,025mm mémbran TPU & 100% poliéster 105gsm lawon rok rajutan

    Lembar spésifikasi Warna Bodas Catetan elastis sakitar Ukuran Kembar / Ganda / Ratu / Raja / Cal Raja DETAIL Tambihkeun agén anti mite, tiasa langkung ngajagi anjeun tina tungau
  • 100% Polyester Cooling Waterproof Mattress Cover

    100% Polyester Cooling Waterproof Matras Cover

    Spesifikasi lambar Produk 100% Polyester Cooling Waterproof Mattress Cover Front 100% Poliéster 130gsm lawon pendingin + 30gsm TPU , rok 100% poliéster 130gsm baju kaos jersih Warna Bodas Catetan elastis sakitar Ukuran Kembar: 42 × 78 + 12Queen: 60 × 78 + 12 Raja : 78 × 72 + 12 Harga Ratu: 60 × 78 + 12100pcs: $ 6.30 / pc 500 pcs: $ 6.00 / pc 1000 pcs: $ 5.75 / pc
  • 100% Cotton Knitted Waterproof Pillow Protector

    100% Katun Knitted Waterproof Bantal Protector

    Bahan: katun 100% dirajut nganggo TPU TTL: 130GSM. Warna: Bodas / biru / Pink / Ungu atanapi disesuaikan sakumaha sarat anjeun. Bungkusan: carelabel, insert card, Lining board, sticker, polybad, carton.
  • Adult Waffle Bathrobe

    Jubah mandi Wafel sawawa

    Unisex Terry lawon Jubah mandi 100% Panjang Katun Hotel / Spa Jubah Palasik Jubah Mandi Pikeun Lalaki atanapi Awéwé
    100% Katun Hotel Waffle Mandi Jubah Lemes Awéwé Lalaki Jubah mandi
  • 100% Cotton Comfort Mattress Topper

    100% Kapas kanyamanan Topper

    Kami parantos nekenkeun pisan kana kualitas. Sareng kami gaduh séri sistem anu urang tiasa ngajamin kualitasna. Kami gaduh lima léngkah salami prosés kalebet bahan, ngaput, produk satengah bérés, réngsé, bungkus, sareng en-trucking. Unggal léngkah urang gaduh QC pikeun ngatur kualitasna. Sedengkeun pikeun produk anu henteu berkualitas, kami bakal ngalereskeunana dugi ka mumpuni. Kami tiasa ngajamin kami tiasa nawiskeun produk anu saé sareng layanan pangsaéna pikeun anjeun.
  • 100% Polyester Micro Plush Waterproof Mattress Encasement

    100% Poliéster Mikro Plush Waterproof Kasur Encasement

    Produk: 100% Poliéster Mikro Plush Waterproof Kasur Encasement
    Lawon: 100% Poliéster 145gsm rajutan Terry leutik + 40gsm TPU
    Warna: Bodas
    Catetan: 1.Zipper caket dina 3 ukuran, 2 sisi panjang sareng 1 sisi pondok. 2. Kalayan Velcro Flap langkung caket.
  • 100% Cotton Comfort Mattress Topper

    100% Kapas kanyamanan Topper

    Kauntungannana kasur kasur: nolak noise, nolak lebu, ngajaga kasur anjeun, ngajaga kulit anjeun, cocog pikeun manula, barudak, piaraan kulawarga pikeun dipaké. Langkung cocog pikeun hotél, panggunaan ranjang rumah sakit
  • 100% Polyester Terry Pillow Protector

    100% Poliéster Terry Bantal Bantalan

    Bahan: 100% lawon Poliéster Terry kalayan TPU. Usum: Spring / Summer / Autumn / Winter. Bungkusan: carelabel, insert card, Lining board, sticker, polybad, carton. Bahan: 100% Poliéster 95gsm Terry lawon sareng 35gsm TPU.
  • Waterproof Mattress Protector

    Pelindung Kasur Waterproof

    100% Waterproof - Perlindungan luhur tina peluh, ngabasahi ranjang, cairan sareng noda; Jaminan kualitas 10 taun (CATETAN: Kanggo panangtayungan genep sisi). Hypoallergenic - Blok mites lebu, alergén, baktéri, jamur sareng kapang - Kanggo perhatosan alergi akhir.
  • Stock of 100% Polyester Sherpa Fleece Underblanket

    Saham 100% Poliéster Sherpa Fleece Underblanket

    Lambar spésifikasi Nami Barang Tahan Lama Anti Tempat Tidur Bugs Méwah Ukuran King Hypoallergenic Waterproof Mattress Protector Brand BIODY / OEM Fabric 95 GSM 100% polyester with 35GSM TPU lamination, SKIRT: 60 GSM knitted polyester laws Size size of king or Customised mixed Weight Beurat 130gsm pikeun lawon, 0,65 kg / pc beurat normal sanésna 110gsm-180gsm 100% poliéster Terry Ngepak kantong PVC kalayan kartu sisipan warna sareng karton, atanapi salaku pamundut anjeun. 1 pc / kantong MOQ 10 ...
  • Durable Anti Bed Bugs Luxury King Size Hypoallergenic Waterproof Mattress Protector

    Tahan Lama Anti Pesanggrahan Bugs Méwah Ukuran King Hypoallergenic Waterproof Mattress Protector

    95 GSM 100% poliéster sareng laminasi 35GSM TPU, SKIRT: lawon poliéster rajutan 60 GSM. Kantong PVC kalayan kartu sisipan berwarna sareng kardus, atanapi sakumaha pamundut anjeun. 1pc / kantong. 100 pcs / warna stock sareng ukuran campuran, 500 sét / warna kustom kalayan ukuran campuran, urutan sampel wilujeng sumping.
  • 100% Polyester Microfiber Quilt Mattress Cover

    100% Poliéster Microfiber Quilt Kasur Cover

    70GSM Microfiber + 70GSM ngeusian + 40GSM non-anyaman. Kantong PVC kalayan kartu sisipan berwarna sareng kardus, atanapi sakumaha pamundut anjeun. 1pc / kantong. 100 pcs / warna stock sareng ukuran campuran, 500 sét / warna kustom kalayan ukuran campuran, urutan sampel wilujeng sumping.
12 Teras> >> Halaman 1/2