Wisata Pabrik

about02-2
5

Hebei Spring-Tex / E Co., Ltd.didirikeun taun 2006, sareng pabrik na nyetél dina taun 2013. Visi kami nyayogikeun solusi langsung ka bumi global kalayan séhat, ékologis, kasur kaamanan sareng produk tekstil bumi sanés anu kami produksi. Kami utamina paduli ngeunaan kualitas kahirupan manusa, nyayogikeun anjeun Eco ramah, bio-degradable, produk perlindungan lingkungan dugi ka pangaruh anu paling hadé.