Taros Kami

Hebei Spring-Tex I / E Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1010, Gedong Zhongyuan, Jalan Youyi, Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei

Telepon

0086-0311-85865208

0086-15200033397

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

 

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami