Tentang Kami

image2019022202354535805035

Ngeunaan Spring-Tex

Hebei Spring-Tex I / E Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi sareng ékspor produk tékstil bumi. Staf utama kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina bidang tékstil bumi. Pikiran kreatif sareng rajin aranjeunna ngajantenkeun aranjeunna langkung aktip dina bidang ieu.

logo05
about01
about02-2

Kami gaduh basis produksi anu stabil sareng produk kami seuseueurna diékspor ka USA, Kanada, Australia, Eropa, sareng Wétan Tengah. Kami kuat nuturkeun prinsipna: Kualitas mangrupikeun Yayasan hiji Perusahaan, Kapercayaan mangrupikeun Kahirupan hiji Perusahaan. Kami nganggap kabutuhan konsumén salaku prioritas utama, sareng teras ngenalkeun produk anu diénggalan ka palanggan relatif.

Ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun ngajantenkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng kami sareng silih suksés sareng kauntungan. Kami ngarepkeun perluasan bisnis urang sareng konsumén ti seueur daérah sanés di dunya.

about03-1
about04-1

Sadaya produk kami diharepkeun ngajantenkeun hirup anjeun langkung raoseun.